Forum strony www.wypoczynek24.info
Nie jeste¶ zalogowany.
#1 2007-03-12 20:29:28
Strefa turystyczna znajduje się dalekoMam wrażenie, że po wiekach spędzonych z dala od cywilizacji dotarłam do jakiej¶ metropolii Offline #2 2007-03-30 17:31:03
Re: Strefa turystyczna znajduje się dalekoChyba najbardziej znana destylarnia, gdzie się j± produkuje, znajduje się w La Soukra pod Tunisem Offline #3 2007-05-17 06:49:09
Re: Strefa turystyczna znajduje się daleko- Przyjechał autokar 76-miejscowy piętrus, 3 kierowców i gdy zaczęli¶my zajmować miejsca, okazało się pocz±tkowo, że jest pewnien problem ze zlokalizowaniem odpowiedniej ilo¶ci wolnych miejsc, w końcu jednak, po jakim¶ kwadransie znalazły się dla nas miejsca, tyle że ja i mój m±ż miel¶smy pecha - przez cał± trasę siedzieli¶my osobno - ja mniej więcej na ¶rodku autokaru, on - na samym końcu, no trudno - kto ostatni przychodzi tu wsiada , ten sam sobie szkodzi rada starajcie się nie wsiadać do autokaru na ostatnim jego przystanku w kraju, bo może nie być wyboru w miejscach do siedzenia Offline #4 2007-06-26 19:21:23
Re: Strefa turystyczna znajduje się daleko40 lat temu, Rodnie Fox bral udzial w mistrzostwach swiata w polowaniu z harpunem gdy zostal zaatakowany przez Zarlacza Offline #5 2008-01-16 06:56:49
Re: Strefa turystyczna znajduje się dalekoOgólnie warto pojezdzic po wyspie i zobaczyc typowe wioski rodyjskie i plantacje oliwek czy arbuzów Offline
projekty domów jednorodzinnych ustaw opis Konta młodzieżowe agregaty pr±dotwórcze niepopis
Uroda
|
|